Top 10 lijekova za Colorado krumpirova buba

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih sredstava iz Colorado krumpira buba

1 prestiž Najbolja radnja sustava
2 Ekokiller Kompozicija ne šteti prirodi i čovjeku
3 Tanrek 100 ml Najbolje za dugotrajnu zaštitu
4 Akhtar Visoke performanse u svim vremenskim uvjetima
5 komodor Najbolji proračunski lijek
6 Imidor VRK Najekonomičniji alat
7 Rofatox Colorado Najlakše je koristiti
8 Buba buba Ubija odrasle parazite, ličinke i jaja
9 Zlato iskre Vraća oštećenu biljku
10 fitoverm Vremenski provjereni alat

Kolorado krumpirski buba daje glavobolju mnogim vrtlarima koji žele žetvu bogate žetve krumpira. Ovaj se štetnik stalno suočava, brzo se navikava na kemikalije. Nije iznenađujuće da proizvođači pokušavaju ponuditi najučinkovitije načine rješavanja neželjenog gosta. Poteškoća daje mogućnost zubi u zemlji, koja se pojavljuje tijekom prinosa. Štoviše, u prirodi nema neprijatelja.

Na tržištu su lijekovi uske i široke specijalizacije. Prvi djeluje protiv određene vrste koloradskog krumpira. Potonji imaju složen učinak na različite parazite, koji utječu na žičnjaka, lisne uši itd. Na ljestvici prvih 10 prikupili smo lijekove iz obje skupine s obzirom na aktivne tvari. Oni su se smatrali učinkovitim kupcima, o čemu svjedoče višestruki pregledi.

Top 10 najboljih sredstava iz Colorado krumpira buba

10 fitoverm


Vremenski provjereni alat
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 13 rub.
Ocjena (2019): 4.3

Otvara rangiranje najbolje Fitoverm - insekticid nove generacije. Međutim, nemoguće ga je nazvati modernim, lijek je distribuiran još 90-ih godina. Danas to ne gubi važnost. Za razliku od moćnih kemikalija, formula nema štetan učinak na prirodu. Utječe na većinu poznatih vrtnih štetnika. Temelji se na životinjskim materijalima. Oni su također opasni, ali se ne mogu usporediti u toksičnosti s otrovnim kolegama.

Jedna od glavnih prednosti Fitoverma je kompatibilnost s insekticidima, regulatorima rasta, fungicidima. Zabranjeno je koristiti samo one lijekove koji su alkalni. Lako je provjeriti interakciju: ako se nakon miješanja Fitoverm taloži, on se ne kombinira s agensom. U pregledima, lijek se naziva djelotvornim, ali upozorava da će trebati nekoliko tretmana. Koloradska jaja krompirovog buba nisu pogođena. Odrasli umiru u 7-8 sati.


9 Zlato iskre


Vraća oštećenu biljku
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 12 rub.
Ocjena (2019): 4.4

Temelj Zlata Spark je imidakloprid, koji uzrokuje paralizu živčanog sustava izravnom interakcijom. Proizvođač nudi dvije mogućnosti: prah i koncentrat. Uzgajaju se u vodi. Prednost otrova je trenutna akcija. Formula je nadopunjena gnojivom s kalijem, što pomaže u vraćanju oštećene biljke. Kemikalija se ne boji visokih temperatura, brzo se raspada u vodi i tlu. To nije opasno za ljude. Kompozicija je dopunjena cipermetrinom, utječe na živčani sustav.

Najimpresivniji rezultati pojavljuju se u prvim satima nakon uporabe. Svojstva otrova traju nekoliko tjedana. Ona je raspoređena po cijeloj biljci, koncentracija je svugdje ista. Sastav se ne ispire kišom, ne nakuplja se u gomoljima. Mogu obrađivati ​​biljke kod kuće i na ulici. Njegov je pandan skuplji Confidor, međutim, njegova učinkovitost je nešto viša.

8 Buba buba


Ubija odrasle parazite, ličinke i jaja
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 120 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Alat 3 u 1 Buba ne ostavlja šanse koloradskom krumpiru u bilo kojoj fazi razvoja: jajima, ličinkama, odraslima. Formula se nakuplja u lišću i stabljikama, bez utjecaja na gomolje.Kada jedete biljke štetočine paraliziraju. Osnova je alfa-cipermetrin, on djeluje na živčani sustav. Otrov počinje raditi prvih 60 minuta nakon nanošenja. Kemikalija ima sigurnosnu klasu od 2, ne šteti ljudima i životinjama. Formula je nadopunjena klotianidinom, koji se trajno pohranjuje u listovima.

Sudeći po recenzijama, morate pažljivo odabrati vremenske i vremenske uvjete za borbu protiv pošasti. Vani ne smije biti vjetra i kiše. Formula se jako boji kiše. Ako biljke tretirate tijekom vegetacije, rezultat je dovoljan za cijelu sezonu. Nemojte čekati trenutni učinak, maksimalni rezultat je vidljiv sljedeći dan. Otrov ima kontraindikacije: uzrokuje napade u astmatike, miris je izuzetno neugodan.


7 Rofatox Colorado


Najlakše je koristiti
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 204 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Colorado Rofatox je sistemski insekticid koji prodire u korijene u vaskularni sustav biljke, ubijajući sve insekte koji ga jedu. Formula dugo ostaje u lišću i stabljikama, ima visoku koncentraciju otrova. Time se produžava zaštita vrta. Kompozicija paralizira živčani sustav krumpirove zlatice u bilo kojoj fazi razvoja. Za razliku od većine lijekova koji se trebaju razrijediti u vodi, ovaj je spreman za uporabu. Međutim, to je skupo, jedan paket je dovoljan za vrt do 3 hektara.

Proizvođač tvrdi da alat nema analogije u Rusiji, jer formula privlači štetnike. Ona se nosi ne samo s kukcima, već is žicom, medvjedom. Kupci u recenzijama nazivaju proizvod učinkovitim, a proizvođač dokazan. Dobio je potrebne potvrde o kvaliteti. Lijek ne djeluje odmah, potrebno je od nekoliko dana do nekoliko dana. Ne utječe na jaja, stoga je potrebno obrađivati ​​biljke najmanje dva puta.

6 Imidor VRK


Najekonomičniji alat
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 15 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Imidor VRK kombinira tri važne prednosti: ekonomičnost, nisku cijenu, učinkovitost. Alat je dizajniran za borbu protiv štetočina, nije zarazna. Rezultat je vidljiv unutar 24 sata. Proizvođač kaže da je dovoljno samo jednom godišnje obrađivati ​​zemlju, jedna vrećica je dovoljna za 10 hektara. Formula je dopunjena sastojcima koji ubrzavaju razvoj biljaka. Najbolji učinak očituje se u početnim fazama rasta povrća. Lijek oblaže gomolje, djelujući samo na njihovoj površini. On ima 3 klase opasnosti, ubija pčele i druge korisne insekte.

U recenzijama preporučujemo da obratite posebnu pozornost na tehniku ​​primjene i budite oprezni. Otrov se ne može raspršiti u blizini vode, zapaliti i baciti. Iz kompozicije jako miriše na kemiju, čak i boli oči. Ali koloradska buba umire za nekoliko minuta. Većina kupaca koristi lijek više od jedne sezone, rekavši da to nije dovoljno za tako dugo vremena.


5 komodor


Najbolji proračunski lijek
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 12 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Zapovjednik je jedan od najprofitabilnijih, s učinkovitim sredstvima. Pomaže protiv koloradskog krumpira, bijele patke, lisne uši, žičnjaka. Temelj formule je imidakloprid - jak organski otrov. Lijek dolazi u bocama i ampulama različitih veličina, proizvođač ne prisiljava kupiti veliku posudu. Formula ima sustavnu aktivnost, brzo prodire u lišće tretiranih biljaka. Širi se kroz grane, dopire do vrha. Ako kukac ugrize takvu biljku, izgubit će sposobnost kretanja i za nekoliko sati će umrijeti. Sastav je izvrstan za borbu protiv odraslih i ličinki.

Prednost zapovjednika je u svim vremenskim uvjetima. Naravno, bolje je da kemikalija ne padne u vodu. Formula za djelovanje razlikuje se od većine organofosfatnih insekticida, a rizik od navikavanja na nju znatno je niži. Aktivni sastojci stimuliraju rast biljaka, povećavaju njihovu otpornost na parazite.


4 Akhtar


Visoke performanse u svim vremenskim uvjetima
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 79 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Aktara je jedan od najboljih alata za zemaljsko korištenje.Lijek se ne ispire kišom, ostaje djelotvoran pri visokim i niskim temperaturama. Formula povećava aktivnost proteina u biljkama, brzo prodire u lišće. Počinje raditi nakon pola sata nakon prskanja. Sastav utječe na probavne funkcije krumpirove zlatice. Oni jedu obrađene zelje i umiru u roku od 24 sata. Aktar dopušteno staviti ispod korijena, onda će zaštita trajati mjesec dana.

Proizvođač je osmislio oblik otpuštanja: tu je tekući koncentrat i granule. Posljednje se pakiraju u vrećice od 4 grama, jedna je dovoljna za obradu staklenika. Pregledi ukazuju na nedostatak potpunih informacija o proizvodu na paketu, iako je dostupan na internetu. Kupci ne preporučuju započinjanje borbe s kolorado krumpirom u vjetrovitom vremenu, formula šteti vodnim tijelima i korisnim kukcima. Ugodan je rok trajanja lijeka: čak 4 godine. Istodobno se troši i ekonomski.

3 Tanrek 100 ml


Najbolje za dugotrajnu zaštitu
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 290 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Tanrek je jedan od najboljih insekticida koji djeluje protiv koloradskog krumpira, štetnika na cvijeću, grmlja, drveća, čak i od skakavaca. Proizvođač je potvrdio kvalitetu certifikata o usklađenosti s tri međunarodna standarda. Formula nema negativan učinak na biljke, prema obećanjima, ne uzrokuje ovisnost kod kornjaša. Glavna prednost je najdulje zaštitno djelovanje, koje se ne mijenja pri visokim temperaturama i kiši. Dovoljno je jednom tretirati vrt da zaboravite na štetočine za sezonu.

U pregledima se otrov naziva jakim, oni govore o pogodnosti korištenja lijeka protiv svih problema. Vidljivi rezultati pojavljuju se nekoliko sati nakon primjene. Lijek se prodaje u ampulama, razrjeđuje se u običnoj vodi, a konzistencija se lako kontrolira. Međutim, otrov je moćan, ne smije pasti na kožu i sluznicu.

2 Ekokiller


Kompozicija ne šteti prirodi i čovjeku
zemlja: Rusija
Prosječna cijena: 490 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Ecokiller, kao što i sam naziv implicira, koristi snagu prirodnih sastojaka protiv koloradskog krumpira. Lijek je 100% diatomit. Ovo potonje je planinska opsada u kojoj ostaju školjke algi. Formula je kontakt, ubija parazite kad ih pogodi. To odmah uzrokuje oštećenje vanjskog sloja, ima najbolju brzinu. Kompozicija djeluje protiv kukaca i žičnjaka, inhibira razvoj gljivica i plijesni. Proizvođač govori o povećanju prinosa, pomaganju biljkama.

Da bi bio učinkovit, štetočina mora prelaziti prašak. Stoga bi trebao biti velikodušno raspršen po vrtu. Ako je došlo do kontakta, nema šanse da preživi kolorado. Recenzije pišu o nedostatku stabilnosti, što se često događa kada se koristi kemija. Proizvođač kaže da priroda ne pruža zaštitu od destruktivnih učinaka diatomita. Iako je siguran za ljude i životinje.


1 prestiž


Najbolja radnja sustava
zemlja: Njemačka
Prosječna cijena: 600 rub.
Ocjena (2019): 5.0

Prestige je moderni vodotopivi koncentrat koji je najbolji za borbu protiv koloradskog krumpira i njegovih ličinki. Lijek se dobro nosi s lisnim ušima, štitastim štitastim moljcem, žicom. Ima sustav i kontaktnu akciju, ne boji se kiše. Rješenje treba obraditi lišće, a zatim će struktura brzo ući u biljku. To objašnjava dugoročno djelovanje. Formula ne gubi učinkovitost u toplini, jednostavna je za korištenje. Proizvođač tvrdi da je dovoljno samo jednom godišnje liječiti vrt, štetočine se neće vratiti.

Recenzije govore da nema mirisa, spominjući najdelikatniju formulu (koliko je to moguće s kemikalijama).Međutim, potrebno je ponoviti tretman protiv koloradskog kornjaša, osobito ako se susjedni vrt nalazi u blizini. Ampula se razrijedi običnom vodom, dobije se fina otopina. Lišće mora biti obilno natopljeno, otrov brzo završava. Nakon upotrebe isprati usta.


Popularno glasovanje - tko je najbolji proizvođač sredstava iz koloradskog krumpira?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 13
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije